Week 03: de Anti-Smoking-Edukit in het weekblad De Serrist

undefined Donderdag 16 januari 2020 verscheen in De Serrist een tweede, korte versie van mijn vorige reportage over dit onderwerp. Die stond 16 december 2019 in het algemeen weekblad De Serrist. Nu de intro van het nieuwe stukje.

‘In Vlaanderen belanden dagelijks 100.000 peuken op straat’

Prof. Guido Persoone maakte drie eenvoudige proefjes voor schoolkinderen

Milieuonderzoeker professor Guido Persoone (82) ontwikkelde drie eenvoudige proefjes voor scholieren van het zesde jaar basisschool en het eerste jaar secundair onderwijs. Door zijn materiaal, de Anti-Smoking-Edukit, ervaren zij heel goed, hoe schadelijk en dodelijk achteloos weggeworpen sigaretpeuken zijn voor ons milieu. Het pakket kost amper 15 euro. Voor scholen in de Druivenstreek, is er ook nog een extra voordeel: zij moeten geen verzendkosten betalen, als ze hun betaald pakje daarna op de redactie van De Serrist ophalen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.